Φυσικό Αέριο


Το φυσικό αέριο καλύπτει τις περισσότερες ανάγκες του ανθρώπου όπως, μαγείρεμα, ζεστό νερό και θέρμανση χώρου.

  • Μαγείρεμα: Κουζίνες φυσικού αερίου με υψηλό ενεργειακό βαθμό απόδοσης σε σχέση με τις ηλεκτρικές και τιμές ανάλογες με αυτές των ηλεκτρικών.
  • Ζεστό νερό: Ταχυθερμοσίφωνες (fast water heaters)
  • Θερμοσίφωνες αποθήκευσης (water heater boilers)
  • Θέρμανση χώρου: Αυτόνομοι λέβητες τοίχου. Δεν καταλαμβάνουν μεγάλο χώρο συνήθως (110x45x35) και καλύπτουν αυτόνομα τις ανάγκες θέρμανσης των χώρων, ενώ ταυτόχρονα παράγουν ζεστό νερό συνεχούς ροής.
  • Λέβητες θέρμανσης χώρου δαπέδου. Παράγουν θερμότητα όπως οι λέβητες τοίχου και είναι αντίστοιχοι με τους λέβητες που λειτουργούν με πετρέλαιο. Για την παροχή ζεστού νερού χρήσης αρκεί, να ενσωματωθεί σε έναν λέβητα δαπέδου ένα boiler.
  • Αυτόνομα θερμαντικά σώματα. Είναι οι μελλοντικοί αντικαταστάτες των σημερινών θερμοσυσσωρευτών.
Το φυσικό αέριο είναι η οικονομική και σίγουρη λύση για κάθε ανάγκη του σπιτιού.
To υγραέριο (LPG), το χρησιμοποιούμε στην περίπτωση που δεν υπάρχει παροχή φυσικού αερίου. Το προμηθευόμαστε σε δεξαμενές ή σε μπουκάλες και το χρησιμοποιούμε για το μαγείρεμα και για θέρμανση. Η τιμή του είναι πιο συμφέρουσα όταν το προμηθευόμαστε σε δεξαμενές από οτι σε μπουκάλες. Το υγραέριο είναι πιο βαρύ από τον αέρα της ατμόσφαιρας για το λόγο αυτό δημιουργούνται οδοί διαφυγής κοντά στο δάπεδο μαζί με δικλείδες ασφαλείας έτσι ώστε σε περίπτωση διαροής σε κλειστό χώρο, να μην υπάρχει κίνδυνος.

Τα brands μας


huida
fyrogenis
gauzer
fiore

Επικοινωνήστε μαζί μας


Διεύθυνση

Αγίας Αναστασίας 31,
Νέα Ιωνία

Email

stho7075@gmail.com

Τηλέφωνο

210 2813291
210 2512123
694 4432723

Στείλτε μας το μήνυμά σας